BALANSSTENEN

Als Balans-coach mag ik jou de Balansstenen met natuurlijke frequenties aanbieden om te zorgen dat jij weer in balans komt in de overgang naar de nieuwe aarde-energie. Van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. Met het verhogen van de aarde trilling is het mogelijk dat ons lichaam hier veel hinder van kan ondervinden. Vooral wanneer we vast blijven houden aan oude gewoonten en overtuigingen en oude pijnen. De kaders mogen weg. Evenzo de eeuwen oude blokkades die wij met ons meenemen.
Je kunt met deze prachtige kleurrijke stenen een wezenlijk verandering voelen op allerlei vlakken. Je bent weer beter geaard. Je staat stabieler in het leven. Je kunt meer rust ervaren, of meer in je kracht staan, je energieker voelen, beter slapen, jouw groeiprocessen ondersteunen en vergemakkelijken, enz.
Hé, en ben jij hooggevoelig, dan kan jij zéker ook baat hebben bij deze Balansstenen!

Welke uitwerking hebben deze Balansstenen op jou?
-Balansstenen zorgen voor een gelijkmatig natuurlijk electromagnetisch veld
-Balansstenen aarden je continu tijdens het dragen
-Balansstenen hebben een positieve invloed op je chakra’s
-Balansstenen hebben een versterkende werking op je energieveld.

Bijzonder mooi materiaal en technologie:
-100 procent plantaardig materiaal (Hars)
-Kwarts kristallen( zichtbare en niet zichtbare)
-Natuurlijke kleurstof
-Handgemaakt
-Bevat de aarde frequenties
-Bevat alle Solfeggio frequenties
-Bevat de Schumann frequenties

Deze Balansstenen zijn altijd geladen!
Naast de mooie Balansstenen die je als hanger en/of armbandje kan dragen zijn er ook geweldige mooie Cones ( zie de afbeelding-gele Cone) die een prachtige sieraad kan zijn in jouw huis/bedrijfsruimte en tevens zijn geweldige werking over je heen uitstraalt. Zij werken gelijk als de Balansstenen maar hebben een groter bereik in de ruimte. ( 15 meter). Allen in 12 mooie kleuren te verkrijgen.

De Balansstenen hebben de volgende maten: de grote hanger 4cm bij 4 cm, en de kleine hanger is 2 cm bij 2 cm. Beiden hebben dezelfde mooie frequentie en werken beiden hetzelfde.

Je kunt mij bellen om een gratis lichaamstest aan te vragen en te komen ervaren welke Balanssteen jou kan ondersteunen om je weer in Balans te brengen en je te helpen in het proces van groei.
Ik geef je dan graag meer uitleg over de werking van deze mooie Balansstenen.
Voor de prijzen zie het kopje Kosten.