HEALING MET SPIRITS

Tijdens een healing verhoog ik jouw energietrilling, zodat je naderhand beter bij Jezelf kunt komen. De overgang van 3D naar 5D ( mocht je hier al van op de hoogte zijn) zal daardoor gemakkelijker verlopen. Tijdens een healing is er tevens veel hulp aanwezig voor jou vanuit het multiversum.

Werkwijze:

Vooraf mag je vragen stellen waar je graag antwoordt op zou willen hebben. Verduidelijking. Speciaal voor jou zijn de spirits aanwezig tijdens de sessie. Zij brengen jou wat je nodig hebt op dat moment, en healen op velerlei vlakken, zowel emotioneel, fysiek als mentaal. Tijdens de sessie verhoog ik jouw trilling en sta ik in verbinding met de spirits. Zij geven mij een boodschap voor jou. Deze schrijf ik gelijk mee. Daarna verbind ik mij met jou en de spirits om te zien, voelen , horen, wat ik mag verduidelijken en vertellen wat er tijdens de sessie heeft plaats gevonden. Na afloop bespreken jij en ik dit met elkaar, en krijg je de boodschap op papier mee naar huis. Dat biedt de mogelijkheid het thuis nog eens terug te lezen.

Zelf kun je tijdens de sessie van alles ervaren. Dit staat niet van te voren vast. Ieder beleefd het op zijn/haar eigen wijze, omdat iedere sessie persoonlijk is. Ieder heeft eigen bagage en heeft een ander zielendoel in het leven. De spirits en ik willen je graag op weg helpen en de handvatten bieden die je kunt gebruiken in jouw groei naar heelheid, en grote bewustwording