INTUÏTIEVE COACHING

We hebben allemaal onze vragen m.b.t ons zelf of het leven waarin we leven

Tijdens de intuïtieve coaching ga ik met jou in gesprek over de vragen die jij hebt. Door hier een ander licht op te laten schijnen krijg jij de antwoorden waarnaar je op zoek bent. Het geheel wordt duidelijk. Je krijgt de inzichten vanuit mij aangeleverd, maar ook inzichten die vanuit jezelf naar boven zullen borrelen. Tevens is dit jouw persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden, terug naar wie ben jij, en terug naar de start. Bovenal is het een gegeven om bewust te leren omgaan met jouw levensvragen. Door hier met elkaar over te praten, en doordat ik mij kan verbinden met  jouw energieveld, is het mogelijk om de verdieping van het geheel te ervaren. Te zien, waar en hoe het eventueel anders zou kunnen zijn. Verlichting, verheldering, duidelijkheid, inzichten, kracht, oplossen van blokkades, enz.
Tevens is het een gegeven dat jouw intuïtie sterk is en dat de oplossingen geheel vanuit jezelf naar voren kunnen komen! 

De 1:1 intuïtieve coaching vind plaats in de praktijkruimte. De intuïtieve coaching ligt niet vast aan een voorgeschreven aantal keer. Is 1 keer voldoende, dan is 1 keer voldoende. Wanneer er meerdere contact momenten noodzakelijk kunnen zijn, dan doe ik dat natuurlijk graag in overleg met jou.

Intuïtieve coaching spiritueel groei praktijk sepia

Online is ook mogelijk.
Bij de online aanvraag krijg je een linkje in de mail die je alleen hoeft aan te klikken. Daarna hebben wij video contact. Heel gemakkelijk. Gewoon fijn vanuit huis. 

 

Start, en ervaar wat het je oplevert.

Neem telefonisch contact op, voor het maken van een afspraak.