Cliënten over Praktijk Sepia

Ik heb een hele leuke workshop ‘automatisch schrift’ gedaan bij Yolanda. Het voelde goed, ik heb waardevolle inzichten waar ik weer mee verder kan. Super bedankt! Een aanrader!

Renate

Vandaag de workshop schrijven met je gids gevolgd. Wat ontzettend bijzonder was dit. Lieve Jolanda dank je wel voor deze mooie ervaring. Het zal zeker niet bij deze ene ervaring blijven.

Ria

Ria Kornelis

Yolanda heeft enige tijd geleden voor mij en voor mijn zoon een Luisterkind afstemming gemaakt.Ik ben er vanaf het eerste moment heel blij mee geweest en stil van geworden. De afstemmingen zijn afwisselend een wegwijzer en een bevestiging.
Deze beweging is nog steeds actief en ik zie steeds weer andere dingen in onze
levens waardoor bepaalde opmerkingen uit Jolanda’s afstemming op z’n plek vallen.
Het is een dierbaar levend document en ik kan iedereen deze liefdevolle steun in de rug aanraden.

Katja

Yolanda ziet de kans om middels massage en afstemming mij er weer helemaal bovenop te krijgen. Na een operatie hielp haar therapie beter dan menig fysio voor elkaar gekregen zou hebben. Het voelt als thuiskomen bij Yolanda. Bedankt Yolanda en tot snel weer.

Ria

Yolanda heeft mijn tobberige kleinzoon na de “luisterkind methode” omgetoverd in een vrolijke kleuter die nu elke dag lachen kan, zich kan ontwikkelen en een heel blij manneke is geworden. Yolanda bedankt hiervoor, je bent een echte schat en een aanwinst in deze regio en ik hoop dat vele kinderen de weg naar jou mogen vinden.

Ria

Yolanda heeft een tijdje geleden een afstemming op mij toegepast. Kort daarvoor ben ik ook bij een coach geweest. De verschillende methodes heb ik als zeer positief ervaren. Wat ik bijzonder vind is dat beiden overeenkomstige bevindingen hebben m.b.t. wie ik ben en waar ik mijzelf in kan ontwikkelen. De coach middels gesprekken, Yolanda middels afstemming. Er is iets in beweging gezet, een andere manier van denken, positiviteit, zelfinzicht en innerlijke groei. Een stukje zelfacceptatie en rust. Daar ben ik heel blij mee!

Jeroen Breedijk

Yolanda heeft kort geleden een afstemming volgens de “luisterkind methode” bij mijn zoon van 9 gedaan. Wat kwam daar een hoop informatie uit, een aantal aspecten heel herkenbaar maar ook nieuwe informatie waar we, als ouders, ook mee aan de slag zijn gegaan. We zien dat onze zoon meer open is na deze afstemming dus vaker verteld wat hem bezig houdt en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Voor onze zoon van 6 heeft yolanda adviezen gegeven over bepaalde edelstenen, bijzonder maar zo mooi om te zien dat een angstig jongetje,met slapen gaan, nu zijn stenen bij zich heeft en heerlijk slaapt.

Sandra

Ha Jolanda, Ik ben je heel erg dankbaar dat je in de energie contact met “het kind”in mij hebt gemaakt.Ik lees af en toe het contact/gesprek nog eens door,(luisterafstemming). Er zijn al heel wat kwartjes gevallen ,dat lucht lekker op,en dit is nog maar het begin,heb ik het idee.Zo gaan we de goeie kant op.Super!!!!!Ellis.

Ellis

Ik kwam voor een energetische behandeling bij Yolanda. Voor die tijd kon ik de trap niet meer op en had veel last van mijn rechter knie. Nou. ik moet zeggen dat ik me ruim tien jaar jonger voelde erna.. En de pijn in mij knie is nog steeds weg. Bedankt hoor. Tot de volgende keer

Lexie

Het was helemaal top! De pijn in mijn nek waar ik al een tijd mee zit is vrijwel verdwenen. Tot over 2 weken. Bedankt weer Yolanda.

Jane

Beste Yolanda, Heel hartelijk bedankt voor de behandeling. Eerst wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar toen de behandeling eenmaal begon in je professionele knusse behandelkamer was ik meteen helemaal op mijn gemak. Jij raadde mij een re-connectie aan en ik weet nu dat dit precies was wat ik nodig had. Ik voel me een soort van diep uitgerust en als herboren. Zelfs nu een aantal dagen later. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Marco