AFSTEMMING volgens LUISTERKIND METHODE

Hoe kan ik mijn probleem oplossen en welke vraag wil ik beantwoord zien? Luisterkind-afstemmingen zijn er voor ieder die op zoek is naar antwoorden of het kind aan het woord wil laten.

Op basis van deze methode maak ik op afstand contact met jou of met je zoon of dochter. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar, in het contact, al direct iets aan kunnen doen. De Luisterkind-afstemming duurt net zo lang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag in de mail. Met de inzichten en handvatten kun je er zelf mee aan het werk gaan. 

De luisterkind methode levert mooie resultaten, inzichten, handvatten, antwoorden en healing op. Ook kunnen er processen gekeerd worden, waardoor moeilijkheden kunnen worden opgelost.
Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.
Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd

HOE WERKT HET AFSTEMMEN?

Je vraagt een Luisterkind-afstemming aan per mail. Daarbij geef je zo veel mogelijk achtergrondinformatie en een foto. Hoe meer ik weet, hoe meer ik het gesprek in de energie kan aangaan. Je mag alle vragen benoemen die je hebt.  Het fijne van deze methode is dat je niet thuis hoeft te blijven of klaar te gaan zitten. Ik stem af op het moment dat voor mij goed voelt. Ik check of het bij de ander ook goed voelt en begin het gesprek ( afstemming ). Ik start blanco en stel me open. Ik ga eerst horen wat hij of zij zelf wil vertellen en neem ik de vragen langszij mee. Via de energie kan ik alle antwoorden bij de ander naar boven laten komen en zie ik wat we tijdens het gesprek, wanneer wenselijk, al kunnen keren. Het hele gesprek wordt op papier gezet, en per e-mail naar jou gestuurd.

Wil je graag een afstemming. Stuur dan een aanvraag met foto naar Info@praktijksepia.nl

Spiritueel

Spirituele Praktijk