LUISTERKIND METHODE

De Luisterkind methode is een methode waarbij op een zeer liefdevolle manier geluisterd wordt naar de diepere laag van jezelf of jouw kind. Deze laag gaat voorbij de angsten, gedachten en beperkende overtuigingen. In een Luisterkind afstemming ga ik op afstand,  dus in de energie met jou of jouw kindje in gesprek. Het fijne aan een Luisterkind-afstemming is het gegeven dat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen en geen reistijd hebt. Na jouw aanvraag en betaling stuur ik je binnen 2 weken de afstemming toe via de mail.
Men is dan ook niet gebonden aan een tijd en plaats. Jouw leven of dat van jouw kindje gaat gewoon door. Wanneer ik in de afstemming ben (dus energetisch in gesprek) noteer ik gelijk dit gesprek. Dit gesprek (het resultaat van de afstemming) stuur  ik jou via de mail terug, zodat jij dit op jouw eigen tijd rustig kunt lezen en vooral ook bewaren.

Deze methode levert mooie resultaten, inzichten, handvatten, antwoorden en healing op. Ook kunnen er processen gekeerd worden, waardoor moeilijkheden kunnen worden opgelost.

Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.
Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd.  Logo-Luisterkind-werkers

De thema’s waar je vragen over hebt kunnen zijn:
Angst, verdriet, boosheid, agressie, slapeloosheid, bedplassen, schoolresultaten, concentratieproblemen, vermoeidheid, allergieën, fysieke-psychische- en emotionele pijn, keuze stress, levensvragen en nog heel veel meer.
Maar ook rouwverwerking, burnout, stress, e.d. mogen de aandacht hebben.

Wat heb ik hiervoor nodig van jou?
Een foto van de persoon is wenselijk. De leeftijd  van de persoon, en de samenstelling van het gezin. Je kunt allerlei vragen stellen m.b.t. jezelf of je kind, die ik dan in de afstemming mee kan nemen.  Meer is er niet nodig.

Om een Luisterkindafstemming aan te vragen klik je op het kopje contact of je mag mij telefonisch benaderen. Heb je nog vragen, stel ze gerust.

De prijs voor een Luisterkind-afstemming is € 75,00

Praktijk Sepia heeft een FB pagina. Het is leuk deze te volgen.  Hier worden zo nu en dan gratis mini Luisterkind-afstemmingen weg gegeven, of andere korting acties aangeboden.

Bij mini Luisterkind-afstemmingen krijg je een klein berichtje waarin wordt vermeld hoe jij je op dat moment voelt, wat er speelt in je leven, en handvatten hoe je hiermee om kan gaan. Dit alles gebeurt net als de Luisterkind- afstemming via de mail, maar dan zonder vragen. Echt een klein cadeautje voor jezelf, waar je mee verder kunt in het leven.