LUISTERKIND METHODE

De Luisterkind methode is een methode waarbij op een zeer liefdevolle manier geluisterd wordt naar de diepere laag van jezelf of jouw kind. Deze laag gaat voorbij de angsten, gedachten en beperkende overtuigingen. Alles gebeurd op afstand in de energie. Dit contact / gesprek geeft ik jou via de mail terug, zodat jij dit rustig kunt overlezen, na lezen en bewaren.

Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.

Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd.  Logo-Luisterkind-werkers

Angst, verdriet, boosheid, agressie, slapeloosheid, bedplassen, schoolresultaten, concentratieproblemen, vermoeidheid, allergieën, fysieke en emotionele pijn en nog heel veel meer, zijn o.a. aspecten waar volwassenen, ouders en het kind mee kunnen stoeien. Maar ook rouwverwerking, burnout, stress, e.d. mogen de aandacht hebben.

Doordat ik via de energie contact kan maken, kan ik op een diepere laag (onbewuste gedeelte)communiceren. Dit levert mooie resultaten, inzichten, handvatten, antwoorden en healing op.

Het fijne aan een luisterkind-afstemming is het gegeven dat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen. Ik kan in de energie over de hele wereld afstemmen. Men is dan ook niet gebonden aan een tijd en plaats. Jouw leven of dat van het kind gaat gewoon door.

Je kunt allerlei vragen stellen met betrekking tot jezelf of je kind, die ik dan  in de afstemming mee kan nemen. Een foto van de persoon is wenselijk.  Evenzo de leeftijd en de gezinssamenstelling. Meer is niet nodig.

Om een Luisterkindafstemming aan te vragen klik je op het kopje contact of je mag mij telefonisch benaderen. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik zal via de mail of telefonisch weer antwoorden.

De prijs voor een Luisterkind-afstemming is € 60,00

Praktijk Sepia heeft een FB pagina. Het is leuk deze te volgen.  Hier worden zo nu en dan gratis mini Luisterkind-afstemmingen weg gegeven, of andere korting acties aangeboden.

Bij mini Luisterkind-afstemmingen krijg je een klein berichtje waarin wordt vermeld hoe jij je op dat moment voelt, wat er speelt in je leven, en handvatten hoe je hiermee om kan gaan. Dit alles gebeurt net als de Luisterkind- afstemming via de mail, maar dan zonder vragen. Echt een klein cadeautje voor jezelf, waar je mee verder kunt in het leven.