Massage

De basis voor een goede massage is gebaseerd op scholing en gevoel

De massagepraktijk ligt in Het Groene Hart, aan de rand van Waddinxveen. De praktijk is alle weekdagen open voor diverse massages. In mijn praktijkruimte bied ik een veilige en warme setting waarin je kunt ontspannen. In die ontspanning gaan wij op zoek naar wat jij nodig hebt.. Iedereen is welkom, ook voor mindervalide personen is de praktijk goed bereikbaar. Wil je een ontspannende massage of juist een healing massage maak gerust een afspraak .

Tijdens de massages werk ik graag met de 100% biologische etherische oliën van het Merk Oikos. Deze oliën geven een fantastische ondersteuning voor lichaam en geest. Heeft u liever een neutrale massage olie, dan is dat ook mogelijk. 

 Onder andere toepasbaar bij:

  • Lichamelijk en geestelijke ontspanning
  • Compensatie voor de dagelijkse arbeid
  • Compensatie tegen bewegingsarmoede
  • Het langer mobiel blijven
  • Stimulatie van de bloedcirculatie
  • Het voorkomen van slijtage

De onderstaande opleidingen heb ik met veel plezier gevolgd en met een goed resultaat afgerond.

Sportmassage, Bindweefselmassage, Ontspanningsmassage, Lymfe drainage, Kinesiologie, Breuss massage en Dorn therapie.

Afhankelijk van de pijn en het onvermogen, of de vraag naar ontspanning zal ik deze technieken toepassen om u weer verder op pad te helpen.  Mocht u verdieping willen over de aard van de pijn / onvermogen dan kan ik u daar zeker bij helpen.

De mogelijkheid wordt geboden om een hele lichaamsmassage te ontvangen of een massage van een deel van het lichaam. Ook is het mogelijk om alleen een hand en voet massage te kiezen. Door handen en voeten te masseren kan je veel organen stimuleren in hun werking, tevens komt hiermee het lichaam ook in een staat van ontspanning. 

Spiritueel

Spirituele Praktijk