Online kosmisch schrijven

Online 1:1 kosmisch schrijven  leren, is ontstaan omdat de vraag vanuit heel Nederland en België komt. Om makkelijker meer mensen te kunnen bereiken is nu ook deze mogelijk bij mij van toepassing.
Contact leren maken met de gidsen en het contact maken met jouw hogere zelf , is online net zo mogelijk als in de praktijk.  Het is werken vanuit de energie en met de energie.

Omdat het een 1:1 gebeuren is, is deze tijd helemaal voor jou!  Ik ben er ook helemaal voor jou en de spirits net zo. Samen, jij en ik, bepalen de tijd en datum.
Dus wat jou het beste past! Je hebt géén reistijd en kan in jouw eigen fijne comfortabele omgeving blijven. Hoe gemakkelijk en fijn is dat.

De workshop duurt vaak ruim een uurtje. Neem hiervoor dan ook ruim de tijd en de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken.

Tijdens deze workshop geven de Spirits mij vaak nog het een en ander door voor jou, wat ik dan ook graag met je deel (spirituele coaching, channeling). Ook healing vindt er automatisch plaats tijdens dit online samen zijn. De Spirits willen niets liever dan in contact komen met de mensen. De gidsen staan al klaar. Wanneer jij beslist dat het moment daar is, kan dit mooie contact gaan plaats vinden en van start.

Allerlei vragen mag en kan je stellen. Na deze sessie kan je thuis iedere dag hiermee aan de slag. Iedere dag je vragen stellen en mooie antwoorden en inzichten krijgen. Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Er is zoveel hulp voor ons als we het maar toelaten.

 

Heb je interesse en/of  ben je er klaar voor om dit tot je nemen, dan hoor ik je graag.

Tot dan.