Voorstellen

Hallo, mijn naam is Yolanda Hendriks. Mijn spirituele naam is Yvon.
Ik ben een medium, healer en masseur.

Al vroeg ontdekte ik de energie in het universum  en het werken ermee ontstond gaande weg in mijn leven.
Ik mag boodschappen voor jou doorgeven waar jij weer mee verder kunt. Als healer deel ik graag het liefdevolle helende licht met jou. Dit fantastische licht komt binnen op celniveau. De klachten verminderen of verdwijnen. Je zult er een groei door gaan maken.
Voor wie een helende massage wil ontvangen is dit ook mogelijk. Ik heb diverse opleidingen gedaan om jou het juiste te kunnen bieden.

Sportmassage
Bindweefselmassage
Ontspanningsmassage
Happie massage
Lymfedrainage
Kinesiotaping
Breuss massage en Dorn Therapie

In de kinesiologie heb diverse opleidingen gevolgd en afgerond. Zo heb ik een goed holistisch beeld gekregen van lichaam geest en ziel.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding Biologika en ga deze in 2022 af te ronden.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik geregeld in de natuur te vinden. Hierin kan ik opladen en ontspannen. De natuur heeft veel te bieden, en daar geniet ik enorm van. 

Gezamenlijk met de praktijk, ben ik 18 jaar werkzaam geweest als bewegingsagoog  bij een instelling voor verstandelijk beperkte mensen. De jaren daarvoor heb ik in de zorg gewerkt. Zo zie je, het lichaam en de persoon zelf,  hebben altijd al mijn aandacht gehad en ik zet dit nog steeds graag in mijn praktijk voort. Ontspanning, groei en bewustwording zijn nu meer dan ooit aan de orde.