VOORSTELLEN

Hallo, mijn naam is Yolanda Hendriks, mijn spirituele naam is Yvonne.

Yolanda_Hendriks1

I Am.

Door te ervaren leren wij.
Door te zien, ga je veranderen
Door te veranderen ga je Jezelf helen.
Door te helen kom je dichter bij Jezelf.

Vanuit mijn Yvonne energie mag ik jou helpen in jouw stukjes van het bewustwordingsproces.

De gave die ik heb om mij gemakkelijk te kunnen verbinden in de energie lagen van de mens en daar de informatie uit te halen die van toepassing is in het bewustwordingsproces, biedt velen mensen een handvat, genezing waar mogelijk, inzichten, pijn verlichting en al wat nog meer mag ontstaan.
Massages, kinesiologie, de Luisterkind methode, workshops, wandelingen, dragen allemaal bij aan een stukje heelheid en bewustwording.
Dit zijn voor mij de juiste tools om je te mogen helpen.

Maar waar sta jij? Welke vragen heb je? Waar loop je in vast? Waar zit de pijn? Waardoor kom je niet verder? Waar komt je boosheid, en of verdriet vandaan? Hoe kom je weer in jouw kracht? Waar liggen jouw kwaliteiten?
Helen begint altijd bij jezelf. Vanuit jezelf. Ik mag een bijdrage leveren om dit zichtbaar te maken voor jou. Door te werken met en vanuit de universele (liefdes) energie, kan ik jou aanreiken wat nodig is voor jouw processen, en helen wat er mag. Dat doe ik dmv persoonlijk contact , maar ook op afstand (de luisterkind methode). Tevens wandel ik graag met de mensen, om mij met de natuur en hen te verbinden. Vanuit de verbinding krijg ik de informatie die voor jou van belang is ( wandel reis). Het is jouw reis die je maakt in je leven en ik help je er graag bij. Meer informatie kunt u vinden onder de betreffende kopjes op deze site.

Ik maak ook graag gebruik van allerlei aanvullende middelen, zoals diverse kaarten, etherische oliën, bloesemremedies, chakra klankstaven, Kristallen en mineralen wanneer dit zich aandient.

U bent van harte welkom!