VOORSTELLEN

Hallo, mijn naam is Yolanda Hendriks, mijn spirituele naam is Yvonne.

I Am.
Door te ervaren leren wij.
Door te zien, ga je veranderen.
Door te veranderen ga je Jezelf helen.
Door te helen kom je dichter bij jezelf.

Op het visitekaartje van mijn Praktijk Sepia staat,… sta eens stil.
Ik sta graag samen met jou stil om samen te kijken naar en om vervolgens weer verder in beweging te komen.

De wereld gaat namelijk al hard genoeg. En als we eerlijk zijn, dan gaat de wereld eigenlijk te snel. We kunnen het niet meer bijhouden. Dit kan allerlei klachten geven in ons lichaam.

Voel je dat je vastgelopen bent, of op zoek naar je jezelf?  Vastlopen kan lichamelijk zijn, met pijntjes en ongemakken, (sport)blessures, maar je kunt ook emotioneel of mentaal zijn vastgelopen. Een helpend handje is dan even dát zetje om je weer op weg te helpen.
Er is een keuze aan mogelijkheden waaruit je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Ik kijk graag holistisch naar het geheel. De basis hiervan ligt in de genoten scholing van diverse Massage vormen, Luisterkind opleidingen, Kinesiologie, Balans-coach en van nature begaafd met healing, spirituele coaching, channeling/medium.  Dit is voor mij een fijne basis om mee en vanuit te werken, om zo een optimale behandeling/sessie aan jou te kunnen geven.

Met deze mogelijkheden kun je jezelf weer vrijer doen voelen, pijn en klachtenvrij zijn, je weer thuis laten komen bij jezelf. Gelukkig zijn, veranderingen durven aan gaan, keuzes maken, fitter voelen enz.
Dat is wat jou weer blij maakt, en daar word ik ook weer blij van. Samen op weg. We zijn allen een stukje van het geheel.

Er is heel veel mogelijk.

Stel jij je open, voor de ontspanning van je lichaam en geest of voor jouw eigen herstel op welk vlak dan ook, dan help ik jou daar graag bij!