Wandelen in stilte

Wandelen in stilte, daar hoef je niet ver voor te reizen. De stilte in jezelf is namelijk heel dichtbij. Velen hebben moeite met de stilte. Er moet altijd wel iets gebeuren in de tijd. Onze tijd wordt  ingevuld met werken , sporten, hobby’s, tv kijken, sociale media enz. Er is bijna geen moment van stilte. Helemaal niets doen is blijkbaar best eng.

Het is al eeuwen lang bekend dat de natuur  ons oplaadt, ontspant, en ons de ruimte geeft om in contact te komen met onszelf. Daarom wil ik graag wandelen in de natuur en vraag jou om met mij mee te gaan. Niet om te babbelen, ja eventjes, maar de rest van de tijd gewoon maar eens stil zijn.

Ervaren bij jezelf waar je gedachten naar toe gaan, of de gedachten wegvallen, inspiratie krijgen, en al wat zich nog meer mag aandienen. Na afloop kunnen we de eventuele ervaringen delen met elkaar wanneer daar behoeften aan is. Niets verplicht. Tijdens de wandeling vergroot ik het energie veld om allen heen.

Ga jij met ons mee, een rondje in het Gouwebos / Waddinxveen lopen?

  • Iedere 2e zondag van de maand
  • Tijd: 9.00 uur tot 10.00 uur
  • Locatie: parkeerplaats Uitvaartcentrum Gouwehof
  • Alberdingk Thijmlaan 1, 2741 AA Waddinxveen
  • Geen kosten!
  • Kleding: goeie schoenen, evt. regenkleding / paraplu
  • Er is geen horeca of sanitaire voorziening aanwezig!                                                                                                                                                             

Graag even laten weten of je mee wilt wandelen via de mail. Je mag het per keer bekijken of je mee wil lopen. Geen verplichtingen dus.

yolandahendriks@gmail.com

Graag tot ziens bij de 2e zondag van de maand

Op een liefdevolle manier laat

Op een liefdevolle manier laat Yolanda je kennismaken met de wat meer onbekende, onbewuste delen van jezelf. Ze heeft een grote gave om precies aan te voelen waar de blokkades zitten en weet daarmee de vinger op de gevoelige plek te leggen. De healing resoneert nog een paar dagen na, mooie inzichten en duidelijkheid in…

Karin

Na 9 wkn Corona ellende

Na 9 wkn Corona ellende is mijn irritatie grens bereikt.Zelfs de stofzuiger van de buren kan ik niet meer aanhoren. De spieren in mijn schouders, nek en rug gingen steeds meer pijn doen en ook besluiteloosheid had zijn top bereikt.Op aanraden van een kennis contact opgenomen met Praktijk Sepia. Yolanda vroeg goed uit en we…

Tyl
Gemiddelde waardering: 5.0 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)

Op een liefdevolle manier laat

Op een liefdevolle manier laat Yolanda je kennismaken met de wat meer onbekende, onbewuste delen van jezelf. Ze heeft een grote gave om precies aan te voelen waar de blokkades zitten en weet daarmee de vinger op de gevoelige plek te leggen. De healing resoneert nog een paar dagen na, mooie inzichten en duidelijkheid in patronen en levensthema’s. Absoluut een aanrader om een afspraak te maken bij Yolanda.

Karin

Na 9 wkn Corona ellende

Na 9 wkn Corona ellende is mijn irritatie grens bereikt.Zelfs de stofzuiger van de buren kan ik niet meer aanhoren. De spieren in mijn schouders, nek en rug gingen steeds meer pijn doen en ook besluiteloosheid had zijn top bereikt.Op aanraden van een kennis contact opgenomen met Praktijk Sepia. Yolanda vroeg goed uit en we maakten een afspraak voor een Healing. Wat is dat heerlijk. Je ligt relaxed op de massage tafel. Yolanda is in de ruimte aanwezig en gaat zonder je aan te raken met je aan de gang. Wat een bijzondere ervaring. Tijdens de healing legt Yolanda soms dingen uit die ze doorkrijgt waar je zelf aan mag werken of naar mag kijken. Dat was heel verhelderend…en ondertussen wordt er aan je gewerkt…Na de Healing was het wel gênant omdat ik vreselijk zat te gapen, maar Yolanda gaf aan dat het vaker voorkwam en te maken heeft met ontspanning. De pijn in nek,schouder en rug waren verdwenen. De heupen waren en passant ook no even rechtgezet. Kortom heerlijk!! Na de healing zelfs nog om gefietst, heerlijk door de polder, zonder irritatie en weer geur en kleur in mijn hoofd. Een echte aanrader als je niet lekker in je vel zit.

Tyl

Mijn BalanssteenNa een consult bij

Mijn Balanssteen
Na een consult bij Yolanda kwamen wij beiden tot de conclusie dat het voor mij de zwarte balanssteen moest worden.
Wat ben ik blij met deze steen. In eerste instantie lastig te beschrijven wat de steen met me deed/doet, maar inmiddels weet ik dat ik door deze steen meer en bewuster voor mijzelf kies.

Blij met Yolanda en mijn balanssteen.

Rianne

Een fantastische workshop automatisch schrift

Een fantastische workshop automatisch schrift online gedaan! Ik kan deze workshop iedereen aanbevelen. Met haar liefdevolle aandacht begeleidt Yolanda je tijdens de workshop, en geeft je praktische tips zodat je daarna ook echt verder kunt met automatisch schrift. Heel inspirerend en op alle momenten kun je ermee aan de slag.

Michèle

Ik heb een hele leuke

Ik heb een hele leuke workshop ‘automatisch schrift’ gedaan bij Yolanda. Het voelde goed, ik heb waardevolle inzichten waar ik weer mee verder kan. Super bedankt! Een aanrader!

Renate

Vandaag de workshop schrijven met

Vandaag de workshop schrijven met je gids gevolgd. Wat ontzettend bijzonder was dit. Lieve Jolanda dank je wel voor deze mooie ervaring. Het zal zeker niet bij deze ene ervaring blijven.

Ria

Ria Kornelis

Yolanda heeft enige tijd geleden

Yolanda heeft enige tijd geleden voor mij en voor mijn zoon een Luisterkind afstemming gemaakt.Ik ben er vanaf het eerste moment heel blij mee geweest en stil van geworden. De afstemmingen zijn afwisselend een wegwijzer en een bevestiging.
Deze beweging is nog steeds actief en ik zie steeds weer andere dingen in onze
levens waardoor bepaalde opmerkingen uit Jolanda’s afstemming op z’n plek vallen.
Het is een dierbaar levend document en ik kan iedereen deze liefdevolle steun in de rug aanraden.

Katja

Yolanda ziet de kans om

Yolanda ziet de kans om middels massage en afstemming mij er weer helemaal bovenop te krijgen. Na een operatie hielp haar therapie beter dan menig fysio voor elkaar gekregen zou hebben. Het voelt als thuiskomen bij Yolanda. Bedankt Yolanda en tot snel weer.

Ria

Yolanda heeft mijn tobberige kleinzoon

Yolanda heeft mijn tobberige kleinzoon na de “luisterkind methode” omgetoverd in een vrolijke kleuter die nu elke dag lachen kan, zich kan ontwikkelen en een heel blij manneke is geworden. Yolanda bedankt hiervoor, je bent een echte schat en een aanwinst in deze regio en ik hoop dat vele kinderen de weg naar jou mogen vinden.

Ria

Yolanda heeft een tijdje geleden

Yolanda heeft een tijdje geleden een afstemming op mij toegepast. Kort daarvoor ben ik ook bij een coach geweest. De verschillende methodes heb ik als zeer positief ervaren. Wat ik bijzonder vind is dat beiden overeenkomstige bevindingen hebben m.b.t. wie ik ben en waar ik mijzelf in kan ontwikkelen. De coach middels gesprekken, Yolanda middels afstemming. Er is iets in beweging gezet, een andere manier van denken, positiviteit, zelfinzicht en innerlijke groei. Een stukje zelfacceptatie en rust. Daar ben ik heel blij mee!

Jeroen Breedijk

Yolanda heeft kort geleden een

Yolanda heeft kort geleden een afstemming volgens de “luisterkind methode” bij mijn zoon van 9 gedaan. Wat kwam daar een hoop informatie uit, een aantal aspecten heel herkenbaar maar ook nieuwe informatie waar we, als ouders, ook mee aan de slag zijn gegaan. We zien dat onze zoon meer open is na deze afstemming dus vaker verteld wat hem bezig houdt en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Voor onze zoon van 6 heeft yolanda adviezen gegeven over bepaalde edelstenen, bijzonder maar zo mooi om te zien dat een angstig jongetje,met slapen gaan, nu zijn stenen bij zich heeft en heerlijk slaapt.

Sandra

Ha Jolanda, Ik ben je

Ha Jolanda, Ik ben je heel erg dankbaar dat je in de energie contact met “het kind”in mij hebt gemaakt.Ik lees af en toe het contact/gesprek nog eens door,(luisterafstemming). Er zijn al heel wat kwartjes gevallen ,dat lucht lekker op,en dit is nog maar het begin,heb ik het idee.Zo gaan we de goeie kant op.Super!!!!!Ellis.

Ellis

Ik kwam voor een energetische

Ik kwam voor een energetische behandeling bij Yolanda. Voor die tijd kon ik de trap niet meer op en had veel last van mijn rechter knie. Nou. ik moet zeggen dat ik me ruim tien jaar jonger voelde erna.. En de pijn in mij knie is nog steeds weg. Bedankt hoor. Tot de volgende keer

Lexie

Het was helemaal top! De pijn in mijn nek waar ik al een tijd mee zit is vrijwel verdwenen. Tot over 2 weken. Bedankt weer Yolanda.

Jane

Beste Yolanda, Heel hartelijk bedankt voor de behandeling. Eerst wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten, maar toen de behandeling eenmaal begon in je professionele knusse behandelkamer was ik meteen helemaal op mijn gemak. Jij raadde mij een re-connectie aan en ik weet nu dat dit precies was wat ik nodig had. Ik voel me een soort van diep uitgerust en als herboren. Zelfs nu een aantal dagen later. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Marco
.