Wandelen in stilte

Wandelen in Stilte,        

Wandelen in stilte, daar hoef je niet ver voor te reizen. De stilte in jezelf is namelijk heel dichtbij. Velen hebben moeite met de stilte. Er moet altijd wel iets gebeuren in de tijd. Onze tijd wordt  ingevuld met werken , sporten, hobby’s, tv kijken, sociale media enz. Er is bijna geen moment van stilte. Helemaal niets doen is blijkbaar best eng.

Het is al eeuwen lang bekend dat de natuur  ons oplaadt, ontspant, en ons de ruimte geeft om in contact te komen met onszelf. Daarom wil ik graag wandelen in de natuur en vraag jou om met mij mee te gaan. Niet om te babbelen, ja eventjes, maar de rest van de tijd gewoon maar eens stil zijn.

Ervaren bij jezelf waar je gedachten naar toe gaan, of de gedachten wegvallen, inspiratie krijgen, en al wat zich nog meer mag aandienen. Na afloop kunnen we de eventuele ervaringen delen met elkaar wanneer daar behoeften aan is. Niets verplicht. Ik ben tijdens de wandeling verbonden met mijn lichtvrienden vanuit het universum. Zij geven boodschappen door. Sta je hier voor open dan deel ik ze graag. Maar ook hier niets verplicht.

Ga jij met ons mee, een rondje in het gouwebos/ Waddinxveen lopen?

  • Iedere 2e zondag van de maand
  • Tijd: 9.00 uur tot 10.00 uur
  • Locatie: parkeerplaats Uitvaartcentrum Gouwehof
  • Alberdingk Thijmlaan 1, 2741 AA Waddinxveen
  • Geen kosten!
  • Kleding: goeie schoenen, evt. regenkleding / paraplu
  • Er is geen horeca of sanitaire voorziening aanwezig!                                                                                                                                                             

Graag even laten weten of je mee wilt wandelen via de mail. Je mag het per keer bekijken of je mee wil lopen. Geen verplichtingen dus.

yolandahendriks@gmail.com

Graag tot ziens bij de 2e zondag van de maand.