workshop 1:1 automatisch schrift leren.

Er zijn al veel momenten in mijn leven geweest waarbij ik om de hulp van de Spirits heb gevraagd d.m.v. automatisch schrift. Dit heeft mij ongelofelijke mooie inzichten gegeven waardoor ik wist welk pad te bewandelen en ik kwam aldoor dichter bij mijzelf. Tevens heb een enorme groei mogen ervaren.
Dit kan door middel van Automatisch schrift.
Ik leer het jou dan ook graag zodat jij hier ook gemakkelijk gebruik van kunt maken, en de hulp tot je kunt nemen. Want echt we staan er niet alleen voor!

Tijdens de workshop laat ik jou via een meditatie kennis maken met jouw eigen gids, die er voor heeft gekozen dit avontuur met jou aan te gaan. Daarna gaan we oefeningen doen m.b.t. het schrijven. Ik vertel je de ins en outs, en aan het einde van de tijd heb jij geschreven met jouw gids. Wellicht heb je al vragen beantwoord mogen krijgen.
Tijdens de workshop geven de spirits vaak ook nog berichten aan mij door die ik je mag vertellen. Ook mag ik je healing geven op de stukjes die voor jou van belang zijn.

Een alles in een workshop zeg maar.

Het mooie aan automatisch schrift is dat je het je leven lang mee kunt nemen. Er geen speciale plekken voor nodig zijn om uit te voeren. Je hiermee jezelf enorm kunt helpen in verdieping en groei en heling op lichamelijk niveau.
Ik leg het je graag uit en help je graag verder hiermee op deze mooie ingeslagen weg.

Tijdsduur: 1 uur.
Prijs: € 45,00