workshop 1:1 kosmisch schrijven

Er zijn al veel momenten in mijn leven geweest waarbij ik om de hulp van de Spirits heb gevraagd d.m.v. kosmisch schrijven. Dit heeft mij ongelofelijke mooie inzichten gegeven waardoor ik wist welk pad te bewandelen en kwam ik aldoor dichter bij mijzelf. Een enorme groei is hieruit ontstaan. Kosmisch schrijven gebeurt samen met de hulp vanuit het universum. Het kan ook jouw hogere zelf zijn die aan het woord is.
Ik leer het jou dan ook graag zodat jij hier ook gemakkelijk gebruik van kunt maken, en de hulp tot je kunt nemen. Want echt we staan er niet alleen voor!

Wij gaan oefeningen doen m.b.t. het schrijven. Ik vertel je de ins en outs, en aan het einde van de tijd heb jij geschreven. Wellicht heb je al vragen beantwoord mogen krijgen.
Tijdens de workshop geven de Spirits vaak ook nog berichten aan mij door die ik je mag vertellen. Ook mag ik je healing geven op de stukjes die voor jou van belang zijn.

Een alles in een workshop zeg maar.

Het mooie aan kosmisch schrijven is dat je het je leven lang mee kunt nemen. Er geen speciale plekken voor nodig zijn om dit uit te voeren. Je kunt  jezelf hier mee enorm helpen om in de verdieping en innerlijke groei te gaan.
Ik leg het je graag uit en help je graag verder hiermee op deze mooie ingeslagen weg.

Tijdsduur: ruim 1 uur.
Prijs: € 45,00
Plaats : praktijkruimte Willem de Zwijgerlaan 1a, 2741 DA Waddinxveen